Res com que t’obliguin

Hi ha gent que és molt més constant, amb més cap, amb una gran capacitat de treball… Per desgràcia, no em trobo en aquest grup de gent. Sovint m’he vist en situacions “límit”, amb un death line al coll… i he demostrat que sota pressió treballo molt millor.

Amb el bloc no havia de ser una excepció, i més encara si és personal.  Com l’únic “motor” i motivació era jo mateix, m’he relaxat moltíssim en la publicació. Ei, que tampoc me n’oblido: he anat prenent notes sobre futurs articles (ja explicaré amb quins mitjans, en tot cas), hi anava pensant… però res. Una cosa sí he fet: canviar el disseny.

Però ara, a la universitat, una de les assignatures (Disseny Multimèdia II) té com a pràctica obligatòria obrir un bloc personal, i anar-hi fent publicacions regulars. Però enlloc d’obrir una bitàcora nova, he pensat de publicar aquests continguts obligatoris aquí mateix, i així de pas reviure ‘Aunque nadie me pregunte‘ una mica.

És per això que he creat un sistema d’etiquetes que separi l’idioma de les publicacions (Español/Català), i he afegit la categoria “URV-DissenyMultimediaII”, que reunirà aquest tipus de publicacions.

Som-hi doncs… no?

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s